E-shovel huren

Als je op zoek bent naar een krachtig en veelzijdig graafwerktuig, dan is een e-shovel huren misschien wel de beste optie voor jou. Een e-shovel is een elektrische graafmachine die ideaal is voor zware graafwerkzaamheden, zoals het graven van funderingen, het uitgraven van bouwputten en het verplaatsen van grote hoeveelheden grond. Het grote voordeel van een e-shovel is dat deze milieuvriendelijk en energiezuinig is, en daarmee een duurzame keuze voor jouw werkzaamheden.

Een gehuurde E-shovel wordt geleverd met een 220 Volt acculader. Hierdoor kan de E-shovel op iedere locatie worden opgeladen.

Wil je de E-shovel huren voor een week, een maand of een jaar? Geen probleem! Wij stemmen de huurprijs af op de huurperiode.

E-shovel economisch aantrekkelijk?

Wist je dat een E-Shovel in veel gevallen goedkoper is dan een normale shovel? Wij rekenen graag voor je uit of dit voor jou ook van toepassing is.

Nieuwsgiering geworden naar de E-shovel? Je kunt onze E-Shovel vrijblijvend op locatie uit proberen. Deze leveren wij persoonlijk af zodat jij in alle rust kunt bekijken of dit iets voor jou is. Naast het huren van een E-shovel kunt u ook een e-shovel kopen.

Themmen heftrucks E-shovel 2