Reparatie en onderhoud

Als eigenaar van een of meerdere heftrucks weet u dat het goed onderhouden van uw heftrucks van cruciaal belang is voor hun optimale werking en levensduur. Bij Themmen Heftrucks begrijpen we dit belang en bieden we een uitgebreid onderhoudsprogramma voor uw heftruck(s).

Ons onderhoudsprogramma omvat regelmatige inspecties en preventief onderhoud om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen voordat ze uitgroeien tot grote en dure reparaties. Onze getrainde en ervaren technici gebruiken de nieuwste apparatuur en gereedschappen om uw heftruck te inspecteren en onderhouden volgens de hoogste standaarden in de industrie.

Wij begrijpen dat tijdens het onderhoud van uw heftruck(s) het van belang is dat uw bedrijfsactiviteiten niet gehinderd worden. Daarom bieden wij flexibele onderhoudsplannen aan, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en planning.

Reparatie & Onderhoud

Voor reparatie en onderhoud is het belangrijk om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de techniek van de heftruck.

Dit doen wij onder andere door regelmatig trainingen te volgen.

Waarom kiezen voor Themmen Heftrucks?

  • Professionele monteurs
  • Volledig ingerichte werkplaats
  • Haal en breng service
  • Reparatie en onderhoud op locatie
Themmen heftrucks werkplaats onderhoud
Themmen heftrucks werkplaats onderhoud 3

Heftruck keuring

Arbeidsmiddelen dienen volgens de Arbo wet periodiek gekeurd te worden. Wij keuren heftrucks en zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle eisen zodat zowel u als uw werknemers geen risico’s lopen.

Heftruck accu service

Wij leveren veel elektrische heftrucks. Uiteraard zijn we ook specialist op het gebied van deze machines. We voeren onderhoud aan aan accu’s en natuurlijk ook andere reparaties aan de elektronica van je heftruck.

Onderhoud aanmelden