Je kunt bij ons terecht voor

Heftruck keuring

Arbeidsmiddelen dienen volgens de Arbo wet periodiek gekeurd te worden. Wij keuren heftrucks en zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle eisen zodat zowel u als uw werknemers geen risico’s lopen.

Onderhoud

Een heftruck is natuurlijk geen pakje boter, dat beseffen wij ons maar al te goed. Bij ons in de werkplaats kun je terecht voor onderhoud aan je heftruck. Wij geven je heftruck een servicebeurt wat van belang is voor het behoud van je machine.

Heftruck accu service

Wij leveren veel elektrische heftrucks. Uiteraard zijn we ook specialist op het gebied van deze machines. We voeren onderhoud aan aan accu’s en natuurlijk ook andere reparaties aan de elektronica van je heftruck.

Reparatie

In onze volledig ingerichte werkplaats kun je terecht met alle heftruck reparaties. Onze kundige en goed geschoolde monteurs hebben jarenlange ervaring en lossen ieder probleem voor je op.

Reparatie aanmelden

Reparatie, keuring of onderhoud aanmelden? Dat doe je gemakkelijk met onderstaand formulier. Vul in wat de klacht is, wat voor machine het betreft en je contactgegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Onderhoud heftrucks leeuwarden

reparatie en onderhoud

Voor reparatie en onderhoud is het belangrijk om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de techniek van de heftruck. Dit doen wij door onder andere regelmatig trainingen te volgen.

Waarom kiezen voor Themmen Heftrucks?

  • Professionele monteurs
  • Volledig ingerichte werkplaats
  • Haal en breng service
  • Reparatie en onderhoud op locatie