Linde Heftrucks

De heftruck is een onvervangbaar middel binnen de transportsector. Waar het bij de uitvinding in 1927 alleen nog maar draaide om het vervoeren van zware auto-onderdelen, is de inzet tegenwoordig natuurlijk veel diverser geworden. En intensiever: hoe meer materiaal er verplaatst moet worden, hoe meer snelheid er gewenst is om een zo hoog mogelijke productiviteit te behalen. Toch is iedere situatie verschillend. Afhankelijk van waar en waarvoor u een heftruck nodig heeft, is er voor iedere organisatie weer een ander soort heftruck geschikt. Eén ding is echter zeker: een Linde heftruck is altijd de beste keus!

Een passende Linde heftruck voor ieder bedrijf

Waarom? Omdat Linde staat voor kwaliteit. En deze kwaliteit is ongeëvenaard. Ze zijn geschikt voor zware inzet en hun bedieningsgemak en betrouwbaarheid zijn al jaren een begrip. Daarnaast zijn ze een verademing voor iedere bestuurder: de korte draaicirkel, hydrostatische bediening, maximale ergonomie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: er zijn elektrische, diesel en gasheftrucks van Linde. Dus of de heftruck nou voor binnen- of buitentransport is, boven of beneden een specifiek gewicht moet kunnen verplaatsen of 24 uur per dag moet rijden: Linde biedt altijd een perfect passende heftruck.

elektrische heftrucks

Een elektrische Linde heftrucks is perfect voor het MKB en de binnentransport. Geen emissie en geluid, minder slijtage en meer comfort. Het is geen brullende machine en zorgt voor meer rust, daarnaast zijn de energiekosten erg laag. Tot wel een derde van diesel.

heftruck op diesel

Het grootste voordeel van de Linde heftruck die op diesel rijdt is dat deze enorm veel power heeft. Perfect voor buitentransport bijvoorbeeld in de landbouw.

heftruck op gas

Een Linde heftruck op gas kan de hele dag doorrijden. Zo staat het transportproces geen moment stil en met een katalysator mag deze heftruck ook nog gebruikt worden voor binnentransport.

De beste Linde heftruck occasions

Door de hoge kwaliteit, gekenmerkt door de technische staat van de machine, afwerking en levensduur – zijn Linde heftrucks ook de beste occasions. Bent u al in het bezit van een Linde heftruck, maar zijn er reparatiewerkzaamheden nodig? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Ook voor reparatie van andere heftruckmerken uiteraard. Wij zorgen voor alle onderdelen van banden tot mast, waar mogelijk, voor reparatie aan de hand van originele onderdelen. Uiteraard krijgt u in de tussentijd een vervangende heftruck van ons mee.

Altijd een oplossing

Door ons ruime aanbod aan occasions en nieuwe Linde heftrucks hebben we voor u altijd een oplossing op maat. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het complete overzicht heftrucks en selecteer het merk Linde Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!