Elektrische heftruck

Elektrische heftrucks zijn de beste keuze voor binnentransport. Heftrucks zijn er in verschillende soorten en werden in de periode rond de tweede wereldoorlog voor het eerst ontwikkeld. Nu, heel wat turbulente jaren later, is er ook op het gebied van heftrucks het een en ander veranderd. Want toen in 1927 dit logistieke vervoersmiddel werd uitgevonden, waren we in Nederland net begonnen te bouwen aan de afsluitdijk. Alleen weten we zeker dat daar toen nog geen elektrische heftruck bij betrokken was! Al was dat ook helemaal niet nodig, want met de kennis van nu weten we dat elektrische heftrucks vooral perfect zijn voor de binnen logistiek.

Waarom een elektrische heftruck kopen?

Tegenwoordig zijn er drie soorten heftrucks: diesel, LPG en elektrisch. Diesel heftrucks zijn met hun enorme power vooral geschikt voor buitentransport. LPG heftrucks kunnen gebruikt worden voor zowel binnen- als buitentransport, maar mogen alleen binnen rijden als ze in het bezit zijn van een katalysator. De onbetwiste beste keuze voor al het binnentransport is daarom de elektrische heftruck. Waarom? Wij zetten een aantal voordelen van een elektrische heftruck op een rij:

  • Geen emissie
  • Geen geluid
  • Minder slijtage
  • Lage energiekosten (tot wel een derde lager dan diesel heftrucks)

 

Elektrische heftrucks van Linde

Zodra u plaats hebt genomen op een elektrische heftruck weet u dat het goed zit. Het zit echter nog beter wanneer u weet dat het een heftruck is van Linde. Waarom? Omdat het de Mercedes onder de heftrucks is. De kwaliteit is ongeëvenaard. Ze zijn geschikt voor zware inzet en hun bedieningsgemak en betrouwbaarheid zijn al jaren een begrip. Daarnaast zijn ze een verademing voor iedere bestuurder: de korte draaicirkel, hydrostatische bediening, maximale ergonomie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom bestaat ons aanbod voor het grootste gedeelte uit Linde heftrucks. Zo weten we namelijk zeker dat we u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Bekijk hier ons aanbod elektrische Linde heftrucks

Tweedehands elektrische heftruck kopen

Uiteraard hebben we ook een uitgebreid aanbod elektrische occasions. Door de hoge kwaliteit, gekenmerkt door de technische staat van de machine, afwerking en levensduur, zijn elektrische heftrucks van Linde ook de beste occasions.

Ben u al in het bezit van een heftruck en zijn er reparatiewerkzaamheden nodig? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij zorgen voor alle onderdelen van banden tot mast, waar mogelijk, voor reparatie aan de hand van originele onderdelen. Uiteraard krijgt u in de tussentijd een vervangende heftruck van ons mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Geen geluid, geen emissie en goedkoop in onderhoud. Kortom: een elektrische heftruck is gegarandeerd de beste keuze voor transportwerkzaamheden die binnen plaatsvinden. In ons ruime aanbod aan occasions en nieuwe elektrische Linde heftrucks hebben we altijd een oplossing op maat voor u. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!